Festa de final de curs

El passat 17 de juny es va celebrar una festa per concloure el curs del 2020-21. L’esdeveniment es va celebrar a la plaça Comercial, en un espai exterior tancat especialment per a EICASCANTIC.

Aquesta festa, a part de tenir un caràcter lúdic per tal d’acomiadar el curs i crear vincle entre les persones que han assistit a les classes, ha servit per tal de donar el certificat que confirma l’assistència als diferents cursos que ofereix el nostre projecte d’acollida i formació.

L’acte es va iniciar amb la benvinguda d’una de les coordinadores del projecte d’acollida i el discurs molt emotiu d’una de les persones usuàries del projecte Ta-Axira. Tot seguit es va dur a terme un quiz molt dinàmic entre equips de persones usuàries, voluntàries i treballadores de diferents projectes. Després, els professors de cada una de les classes van donar el certificat als seus alumnes i es va dur a terme l’entrega de premis (artístic i de literatura) del concurs “Mi viaje”.

Com a conclusió, hem pogut observar que les persones usuàries tenen molta implicació i han pogut gaudir d’un curs molt positiu per a totes les persones que hi han participat.

Festa final de curs 2020-21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.