“Discursos mediàtics, migració i racisme”, inscriu-te a l’Apropament a la Diversitat Cultural 2021!

En aquesta edició de l’Apropament a la Diversitat Cultural parlarem sobre “Discursos mediàtics, migració i racisme”, temes transversals i de gran actualitat escollits mitjançant un procés participatiu amb veïnes i entitats del barri del Casc Antic. Segueix llegint per descobrir les ponències i participants!

El dilluns 29 de novembre tindrem el plaer de rebre la periodista antiracista Lucía Mbomío, que ens parlarà sobre el paper dels mitjans de comunicació i els discursos mediàtics en l’augment del racisme a l’estat espanyol. La seguirà el coordinador de la Oficina per la No-Discriminació de Barcelona Albert Fagès, qui ens donarà a conèixer l’estat de la qüestió del racisme a la nostra ciutat.

El dimecres 1 de desembre, la Fatima Taleb, tècnica d’interculturalitat i ex-regidora de l’Ajuntament de Badalona, i l’activista feminista Míriam Hatibi compartiran una taula rodona en la que s’abordaran les qüestions de migracions i racisme amb perspectiva de gènere.

El dijous 2 de desembre alumnes de La Xixa – Grup de Teatre Social dinamitzaràn un teatre-fòrum antiracista interseccional. Tindràs la oportunitat d’intervenir en dinàmiques teatrals pròpies del teatre de la oprimida, o de gaudir-ne com a espectadora.

El divendres 3 de desembre tancarem les jornades amb un taller pràctic impartit per membres de SOS Racisme. “Canviem el marc!”. Aprendrem a identificar i transformar les narratives opressores pròpies i col•lectives.

Ens veiem al Casal de Barri Pou de la Figuera a les 18h30 cadascun dels dies. L’entrada és gratuita, però no t’oblidis d’inscriure’t, les places són limitades!

Inscriu-te aquí: shorturl.at/qAEQ4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.